1 Şubat 2015 Pazar

Skoda'dan aşk mektubu!

Skoda’nın tepe yönetimi 20 yılın en iyi performansını gösteren Türkiye’yi mektupla kutladı. Yüce Auto Genel Müdürü Tolga Senyücel, “Hedefimiz yeni modellerle 2015’te de rekor kırmak” dedi.


SKODA’NIN dünyanın en hızlı büyüyen pazarlarından biri olan Türkiye’ye olan sevdası büyüyor. Türkiye’ye özel 1.6 litre dizel-otomatik motor üreten marka son 20 yılın en iyi performansını gösteren distribütörü Yüce Auto’ya özel teşekkür mektubu gönderdi.

Skoda’nın Türkiye distribütörü Yüce Auto’nun Genel Müdür Tolga Senyücel, yeni modellerle 2015’i çok daha yoğun geçireceklerini belirterek, “Planımız 2014’te yakaladığımız rekor seviye olan 14 bin 537 adetlik rakamın üzerini elde etmek. Geçen yıl yüzde 2.48’lik pazar payına ulaştık. Hedefimiz yüzde 3’e çıkmak” dedi. Senyücel, Skoda merkezin yüzde 10 daralan pazarda büyümeyi başardıkları için kendilerini mektupla kutladığını söyledi ve ekledi: “Mektup, Skoda Satış ve Pazarlama’dan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Werner Eichhorn’dan geldi. Mektupta 2014’ün Skoda için Türkiye’de son 20 yılın en başarılısı olduğu vurgulanıyor.”

2015’te 2 yeni modelin lansmanını yapacaklarını belirten Senyücel, şunları anlattı: “Mart’ta yeni nesil Fabia gelecek. Fabia satışa sunulduğunda kendi ürün gamımızda yüzde 15 civarı bir paya sahip olacak. Ağustos’ta D segmentinde yer alan yeni Superb satışa çıkacak. Satışlarımızdan yeni Superb yüzde 25 pay alıyor. Bu yüzden bizim için önemli bir model.”

Fabia’nın abisi Mayıs’ta geliyor

Skoda, yeni Fabia’dan sonra Combi versiyonunu da yeniledi. Otomobil Mayıs’ta Türkiye’de satışa sunulacak.

Yeni Fabia Combi, eskisine göre 10 mm uzun, 90 mm geniş ve 31 mm daha alçak tasarlandı. Otomobilde; keskin hatlar, geniş farlar, markanın karakteristik özelliği haline gelen radyatör ızgarası ve motor kaputundaki geniş logo ön plana çıkıyor. Bagajdaki 530 litrelik yükleme hacmi, arka koltukların yatırılmasıyla 1.395 litreye çıkarılabiliyor. Fabia Combi’de güçleri 75-110 beygir arasında değişen üç benzinli motor yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder