28 Nisan 2016 Perşembe

Euro 2016 hediyesi

Continental, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’na özel kampanyası ile futbol coşkusunu ve kupa heyecanını kullanıcılarıyla paylaşıyor.

Dünyanın en büyük uluslararası lastik ve orijinal ekipman tedarikçilerinden Continental, 2016 Avrupa futbol Şampiyonası’na özel kampanyası ile futbol coşkusunu ve kupa heyecanını kullanıcılarıyla paylaşıyor. 30 Nisan’a kadar Continental’in etkili satıcılarından, 4 adet Continental marka otomobil, 4×4 veya hafif ticari lastik satın alan herkes EURO 2016’ya özel tasarlanan Adidasmarka replica futbol topunun sahibi oluyor. Üstelik kampanya kapsamındaMaximumKart sahiplerine özel 8 taksit imkânı sunuluyor. 30 Nisan 2016 tarihine kadar sürecek kampanya stoklarla sınırlı olup kampanyaya katılan bayilerde geçerlidir. Continental, 2015 yılında elde ettiği 39.2milyar Euro’luk ciro ile dünyanın önde gelen otomotiv tedarikçilerindendir. Fren sistemleri, motor ve şasi sistemleri ve elemanları, aletle donatım, infotainment (bilgilendirmeli eğlence) çözümleri, araç elektroniği,
lastik ve teknik elastomer ürünleri sunucusu olarak Continental, daha fazla
sürüş emniyeti sağlamaya ve küreseliklimi korumaya önemli katkılarda bulunmaktadır. Bunun ötesinde, Continental otomotiv iletişiminde yetkin bir iş ortağıdır. Continental 53 ülkede 208 binden fazla  çalışanıyla faaliyet göstermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder