12 Ocak 2016 Salı

Detroit’in ardından Türkiye’de

Dünyanın en büyük pazarı unvanını geçen yıl yeniden ele geçiren Amerika, Detroit’teki 2016 yılının ilk otomotiv fuarında adeta şov yapıyor.

Uluslararası Kuzey Amerika Otomobil Fuarı’nda (NAIAS) bu yıl 50’si dünya lansmanı olmak üzere 100’e yakın yeni model tanıtılıyor.
Basın günüyle Cobo Center’da kapılarını açan fuarı 5 binin üzerinde uluslararası basın mensubu izleyecek ve 24 Ocak tarihine kadar 850 bin ziyaretçi bekleniyor. Bu yılki fuarda adeta lüks ve güç gösterisi yapılıyor. İsveçli Volvo yeni modeli S90, Mercedes- Benz ise yeni E Serisi’nin dünya lansmanını yaptı.

İLK KEZ VİTRİNE ÇIKTI

Hyundai yeni lüks markası Genesis’in ilk modeli G90’ı ilk kez Detroit’te vitrine çıkardı. Aston Martin, Lincoln, Infiniti, BMW, Acura, Lexus, Porsche ve Audi yeni modelleriyle gövde gösterisi yapıyor. Özellikle Avrupalı markaların yeni modelleri, Detroit Fuarı’nın ardından 2016 yılı içerisinde Türkiye’de de satışa sunulacak. İşte onlardan bazıları…

BMW

M2 Coupe mart ayında İstanbul’da
BMW, performanslı M Serisi ile Detroit’te gövde gösterisi yapacak. 370 beygir gücünde 3.0 litrelik benzinli motora sahip yeni M2 Coupe, dünyayla aynı zamanda martta Türkiye’de piyasaya sürülecek.

MERCEDES
Yeni E Serisi nisanda satışta
Mercedes-Benz yeni E Serisi, yeni SLC (eski ismiyle SLK) ve 621 bg 5.5 litrelik V12 motorla donatılan AMG S65 Cabrio’yu sergiliyor. Markanın lokomotif modeli E Serisi standın yıldızı oldu. Otomobil Türkiye’de nisanda satışa sunulacak.

Sıfırın altında yakıcı şova büyük ilgi

Gündüzleri sıfırın altında olan soğuk hava,  özellikle geceleri eksi 15 derecelere kadar inen Detroit’te, ne kar yağışı, ne fırtına ne de dondurucu soğuk fuarın heyecan ve sıcaklığını bir nebze bile düşüremiyor…

VOLVO

Lüks sedan S90 ikinci yarıda geliyor
Volvo Cars’ın lüks sınıfta en önemli kozu olan yeni S90 Detroit’te ilk kez tanıtıldı. Volvo’nun yeni tasarım çizgilerini üzerinde taşıyan yeni S90, plug-in hibrit motor, internet tabanlı eğlence sistemi, lüks iç tasarım, çarpışmaları önleyebilen ‘Şehirde Güvenlik Sistemi’ gibi özelliklere sahip. Yeni model 2016’nın ikinci yarısında Türkiye’de satışa sunulacak.

LEXUS

LC yıl ortasında Avrupa’da
Uzun süredir ülkemizde satışa sunulması beklenen Lexus ilk showroomunu bu ay İstanbul Maslak’ta açıyor. Lüks Japon marka Detroit’te 5.0 litre V8 motoruyla 600 beygirlik yeni spor modeli LC’yi sergiliyor. LC bu yılın ortasında Avrupa’da satışa çıkacak.

İŞTE AKLINIZI BAŞINIZDAN ALACAK BİR KAÇ MODEL

CORVETTE


MAZDA

ALFA ROMEO

AUDİ R8

TOYOTA
PORCHE

MUSTANG

Sözcü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder