3 Mart 2015 Salı

Daha fazla güç, fiyat ve ses

Porsche’nin efsanevi 911 Carrera ailesinin GTS modelleri, satışa sunuldu. Coupe ve Cabriolet gövde ile GTS, ilk bakışta agresif dış tasarımı ile öne çıkıyor.

Daha fazla güç, fiyat ve ses

GTS spor egzoz sistemi, özel bir GTS sesi için özel olarak geliştirildi. Arkadan itişli ve dört tekerlekten çekişli seçenekleri bulunan GTS, 3.8 litre Boxster motoru ile 430 bg. güç üretiyor. 440 Nm. tork üreten motor, otomatik PDK şanzımanla Coupe 0’dan 100 km. hıza 4 saniyede Cabriolet ise 4.2 saniyede çıkıyor. GTS tam donanımla yaklaşık 1 milyon liraya yakın fiyata sahip.

208’de enerji patlaması

PEUGEOT 208 kabuk değiştiriyor. 208, standart LED 3D farlar, ışıldayan Orange Power gibi yepyeni renk ve yeni aksesuarlar ile daha da sportif. Active City Brake, MirrorScreen, Geri Vites Kamerası ve Park Assist gibi yeni teknolojiler kullanıldı. Ayrıca 100 km’de sadece 3 litre tüketim ile PureTech ve BlueHDi motor seçenekleri en son Euro 6 standartlarını karşılıyor. Mayıs ayında İstanbul AutoShow Fuarı’nda sergilenecek olan Yeni 208 yılın son çeyreğinde Türkiye pazarına sunulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder