10 Mayıs 2015 Pazar

Otomobil alacaklar bu kampanyalara dikkat!

Otomobil firmaları cazip fırsatlarla tüketiciler için avantajlar sunuyor.

KIA, farklı modelleri için uyguladığı kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. KIA'nın mayıs ayına özel kampanyasında Sportage, Soul, cee’d, Rio, Picanto ve K2500 modellerinde kaçırılmayacak indirim fırsatları müşterileri bekliyor.  

KIA, mayıs ayında yepyeni bir kampanyaya imza atarak bahar fırsatlarına devam ediyor. Üstün teknolojilere ve ödüllü tasarımlara sahip modelleri ile müşterilerine farklı bir sürüş deneyimi yaşatan KIA, cazip fiyatlarıyla da dikkatleri çekiyor.

cee’d: Bir otomobilden beklenen her şeye sahip
Kampanya fiyatı: 54.700 TL’den başlayan fiyatlarla…

KIA ailesinin modellerinden cee’d, teknolojisi, tasarımı ve verimliliği ile bir otomobilden beklenen her şeyi sunuyor. Panoramik sunroof’u, alaşım jantlarının tasarımı ve LED tipi farlarının sportif bir şıklıkla harmanlanan estetiği cee’d’in ilk görüşte dikkat çekmesini sağlıyor. Elektrikli ve hafızalı sürücü koltuğu ise fark yaratan diğer özellikler arasında yer alıyor. Akıllı park sistemi ile pek çok sürücüye kolaylık sağlayan cee’d modelinin, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi ile elektrikli park freni de bulunuyor. cee’d, 54.700 TL’den başlayan fiyatlarla müşterileri bekliyor.

K2500: Geniş taşıma kapasitesi
Kampanya fiyatı: 44.800 TL’den başlayan fiyatlarla…

Sunduğu konfor ile sınıfında fark yaratan KIA K2500, geniş taşıma kapasitesi, elektrikli ön camları ve yüksek performanslı klimasıyla müşterilerin ihtiyaçlarını karşılıyor. K2500, KIA’nın mayıs kampanyasında 44.800 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.


Sportage: Statünün otomobil formuna girmiş hali
Kampanya fiyatı: 67.200 TL’den başlayan fiyatlarla…

Modern tasarım, yüksek performans ve üstün donanımı ile statünün otomobil formuna girmiş hali olan Sportage, Türkiye’de en çok tercih edilen KIA modeli olarak dikkat çekiyor. Sportage ile sürüş deneyimi vazgeçilmez bir keyfe dönüşüyor. Dünyaca ünlü Red Dot ve iF Tasarım ödüllerinin sahibi olan Sportage, pek çok özelliği ile sınıfındaki modellerden ayrılıyor. Geniş panoramik sunroof’u sürücülere yol boyunca gökyüzünü sunuyor. Değişken direksiyon modu, direksiyon sertliğini farklılaştıran Normal, Sport ve Comfort sürüş seçenekleri ile yol keyfinizi artırıyor. Akıllı park sistemi teknolojisi, araca anahtarsız giriş imkanı sağlayan akıllı anahtar, bagaj kapısına entegre geri görüş kamerası, ısıtmalı ön ve arka koltuklar ile çift bölgeli otomatik klima diğer özellikler arasında yer alıyor. Sportage müşterilere, 67.200 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.


Soul: Otomotiv dünyasının son fenomeni
Kampanya fiyatı: 78.900 TL

Red Dot & iF ve abc dizayn ödüllerine sahip Yeni KIA Soul, hem özellikleri hem de tasarımıyla otomobil severlerin gönlünü fethediyor. Gökyüzünü görme keyfi yaşatan panoramik sunroof'u, çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, 18" çift renk alaşım jantları, cesur arka ve ön tamponuyla Yeni KIA Soul, ruhundaki aykırılığı tasarımına yansıtıyor. İç donanımda 4.3" renkli dokunmatik ekran ile sürücülerin tüm fonksiyonları parmakları ile yönetmesini sağlıyor. LCD Cluster özelliği ise gösterge panelini daha şık ve daha renkli hale getiriyor. KIA Soul, hayatında yeni deneyimler ve değişimler yaşamak isteyenler için 78.900 TL fiyatla sunuluyor.


Rio: Tasarımdan da teknolojiden de vazgeçmeyenler için
Kampanya fiyatı: 43.500 TL’den başlayan fiyatlarla…

Rio, KIA ailesinde tasarım ve konforun mükemmel uyumunu temsil ediyor. Zengin donanıma sahip olan Rio, Euro NCAP değerlendirmesinden aldığı 5 yıldız ile sınıfında öne çıkıyor. B segmentinde yer alan Rio’da; gökyüzünün güzelliğini görme imkânı veren sunroof, projeksiyon tipi ön farları, LED tipi gündüz farları, 17inç alaşım jantları, katlanabilen elektrikli yan aynaları öne çıkan özellikler olarak dikkat çekiyor. Yağmur sensörü ve bluetooth özellikleri ise sürücülerin konforunu artırıyor. Otomobil severler Rio’ları, 43.500 TL’den başlayan fiyatlarla yetkili satıcılarda bulabilirler.


Picanto: En büyük tasarım ödüllerini aldı
Kampanya fiyatı: 43.900 TL

Sınıfından beklenen kompakt görünümünü sınıfından beklenmeyen konforla birleştiren Picanto, KIA’nın mayıs ayı kampanyasında yer alan modeller arasında bulunuyor. KIA’nın 1.25L benzinli motoruyla ekonomik bir kullanım sunan A segmentteki temsilcisi olan Picanto, dış tasarımı ile otomotiv dünyasının en büyük tasarım ödülleri IF ve Red Dot’a layık görüldü. Picanto, alaşım jantları, krom kapı kolları ve ön ızgarası ile fark yaratıyor. Manuel klima, sürücü ve yolcu ön hava yastığı, yan ve perde hava yastıkları, holojen ön farlar ise diğer önemli özellikler arasında bulunuyor. Picanto’nun kampanya kapsamındaki fiyatı, 43.900 TL.


Dacia, Mayıs ayında müşterilerine düşük faizli kredi ile yepyeni bir Dacia sahibi olma fırsatı sunuyor.

Mayıs ayı boyunca 2015 model tüm Dacia modellerinde, 48.000 TL kredi tutarı ve 48 ay vadeye kadar Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile yüzde 0,84, Maxxi Korumasız yüzde 0,89 faizle kredi imkanı Dacia müşterilerini bekliyor.

0 faiz fırsatından yararlanmak isteyen müşteriler için ise tüm Dacia modellerinde 15.000 TL 15 aya kadar yüzde 0 faiz kampanyası bulunuyor.

Ayrıca Mayıs ayı içerisinde bir diğer finansman kampanyası seçeneği de ileri teslim kampanyası. Mayıs ayı içerisinde istediği modeli bulamayan müşteriler için Haziran ayında Mayıs fiyatlarıyla teslimat kampanyası seçeneği bulunuyor.

Kampanya kapsamında Sandero 35.950TL, Logan MCV 36.250TL, Duster 44.600TL, Lodgy 49.950TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Nissan Otomotiv’in, 2015 model yılı Micra ve Qashqai için sunduğu yüzde “0” faiz fırsatı Mayıs ayında da devam ediyor.

Japon Otomobil devi Nissan’ı SUV segmentinde lider yapan Qashqai’nin DIG-T 115 X-Tronic (benzinli otomatik vites) versiyonu yüzde sıfır faiz fırsatı ve 30 bin TL krediye 20 ay vadeyle satın alınabiliyor. Qashqai’nin diğer modellerinde ise 40 bin TL krediye 20 ay vade ve yüzde 0,89 faiz fırsatı sunuluyor.

Geçtiğimiz aya göre pazar payını yaklaşık iki kat artıran şehrin vazgeçilmezi Micra ise 12 bin TL krediye 12 ay vade ve yüzde sıfır faiz imkanıyla Nissan Showroom’larında sahiplerini bekliyor.

Nissan Qashqai’nin 2015 model yılı 68 bin 990 TL, X-Trail 101 bin 990 TL, Yeni Juke 52 bin 990 TL, Micra ise 40 bin 400TL’den başlayan fiyatlarla Nissan yetkili satıcılarında sahiplerini bekliyor.


Renault’da Mayıs ayında sıfır faiz ve birbirinden cazip fırsatlar!


Renault, Mayıs ayında müşterilerine birbirinden cazip finansman kampanyaları sunuyor.

Mayıs ayında 2015 model yılı tüm Renault binek otomobillerde takas kampanyası sunuluyor. Kampanya dahilinde müşteriler, otomobilin yüzde 50’sini hemen, kalan tutarı faizi ile birlikte 1 yıl sonra tek taksit ya da 12, 24, 36 taksit seçeneklerinden biri ile ödeyebiliyor. Takas araç bedelinin* sıfır km araç tutarının yüzde 50’sine denk geldiği durumda, hiçbir ödeme talep edilmeksizin yeni araç müşteriye teslim ediliyor. Kampanya kapsamında kalan yüzde 50 bakiye ise yüzde 1,03 faiz oranı ile 12 ay sonra sonra tek ödeme şeklinde ya da yine 12 ay sonra ödemeye başlamak üzere 12, 24 ya da 36 taksitle yapılabiliyor.

Diğer taraftan Mayıs ayı boyunca Fluence hariç, 2015 model yılı binek otomobiller ve tüm model yıllarına ait hafif ticari araçların tamamına düşük faizli kredi imkanı bulunuyor. Renault müşterileri, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile yüzde 0,84, Maxxi Korumasız yüzde 0,89 faizle kredi imkanına sahip oluyor. Binek araçlarda maksimum 48.000 TL 48 TL, Kangoo, Master, Trafic hafif ticari araçlar modellerinde ise araç fatura tutarının yüzde 100’üne** kredi imkanı sunuluyor.

Sıfır faiz imkanından faydalanmak isteyen müşteriler için ise tüm Renault modellerinde 15.000 TL 15 aya kadar “0“ faiz kampanyası bulunuyor.

Ayrıca Mayıs ayı içerisinde bir diğer finansman kampanyası seçeneği de ileri teslim kampanyası. Mayıs ayı içerisinde showroomlarda istediği modeli bulamayan müşteriler için, Haziran ayında Mayıs fiyatlarıyla teslimat kampanyası seçeneği bulunuyor.


Yeni bir Fluence sahibi olmak isteyen müşterilere ise 40.000 TL kredi tutarı ve 24 aya kadar vade taleplerine yüzde sıfır faiz fırsatı bulunuyor. Belirtilen tutar ve vade seçeneğini aşan kredi taleplerinde ise 48.000 TL kredi tutarı ve 48 ay vadeye kadar, Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile %0,54, Maxxi Korumasız %0,59 faiz oranı bulunuyor. Tüm faiz fırsatlarına ek olarak, binek ruhsatlı mevcut aracını takasa verip yeni bir Fluence almak isteyen müşterilerimize tüm indirimlerin üzerine ayrıca 3.000 TL’lik takas indirimi sunuluyor.

Mayıs ayında Symbol 39.400TL, Clio 40.350TL, Clio Sport Tourer 43.350TL, Captur 52.950TL, Fluence 59.900TL, Megane HB 50.200TL, Megane Sport Tourer 73.400TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder